2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Kayıtlarımız Başladı

Küçük Çınarlar Anaokulu'nda Erken Kayıtta İndirim Fırsatı.

Değerli Veli Adaylarımız,

Bahçlievler ilçesinde en kaliteli özel anaokullarından biri olan anaokulumuza erken kayıt yaptırın, size özel indirim fırsatından yararlanın. Erken kayıttan yararlanmak ve okulumuzu tanımak için (0212) 507 36 88 telefondan randevu alınız

Siyavuşpaşa Çamlık'da 8 yıldır olduğu gibi bu senede okul öncesi eğitiminde uzman kadromuzla birlikte sizler için buradayız.

Mutluluk, güven, sevgi sizler için de önemli değerler ise; erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak ve bizi daha yakından tanımak için siz değerli velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılı kayıtları için sizleri okul tanıtım günlerimize bekliyoruz.

Küçük Çınarlar anaokulu

2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Aday Öğrenci Kayıtları

Değerli Veli Adaylarımız,

2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı için anaokulumuza, veli görüşmesi sonucu öğrenci kaydı yapılacaktır.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesinde okul öncesi eğitim faaliyetinde bulunan Küçük Çınarlar Anaokulumuza göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederiz. Anaokulumuza öğrenci alma sürecimize ilişkin bilgileri dikkatinize sunmak isteriz;

ADAY ÖĞRENCİ YAŞ GRUBU

* 3-4-5 yaş  gruplarına  başvuru sırasına ve bireysel görüşmelere göre  kontenjan dahilinde öğrenciler  alınacaktır.

* 6 yaş (hazırlık) gruplarına başvuru sırasına ve bireysel görüşmelere göre kontenjan dahilinde öğrenciler alınacaktır.

2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı için anaokulumuza Ocak 2013 - Aralık 2014 tarihleri arasında doğmuş olan öğrencilerin kayıtları kabul edilecektir. MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine göre Ekim-Kasım-Aralık 2012 doğumlu olan öğrenciler için, ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporları ile okulumuza başvuru yapılabilir.

OKUL TANITIM GÜNLERİ

Veli adaylarımıza okulumuz, eğitim ve öğretim sistemimiz hakkında bilgi vermek amacıyla tanıtım toplantıları yapılacaktır. Toplantılar iki farklı tarihte gerçekleştirilecektir. Tanıtım günlerine çocuklarınız ile birlikte davetlisiniz.

Randevu için 0212 507 36 88 nolu telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz

Küçük Çınarlar anaokulu

Yaz Okulu Kayıtlarımız Devam Ediyor

2019-2020 Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Yaz Okulumuz eğitime başladı. Birbirinden eğlenceli etkinliklerimizle Yaz Okulunda eğlenerek öğrenmeye hazırlanan Küçük Çınarlar Anaokulu'na sınırlı sayıda kayıtlar almaktayız.

Öğrencilerimizi yüzme, jimnastik, bahçe oyunları, zekâ geliştirici oyunlar, kukla gösterileri, yaratıcı düşünme etkinlikleri, drama ve müzik etkinlikleri ile eğlendirerek eğitiyoruz. Öğrencilerimiz yaz etkinlikleriyle keyifli bir yaz sezonu geçirirken, ebeveynlerin de gözü arkada kalmayacak.

Yaz Okulu kayıtlarımız için okulumuuza bekleriz.

Yaz Okulu Kayıtlarımız Devam Ediyor

Yıl Sonu Gösterimize Davetlisiniz

Öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Yıl Sonu Gösterisinde velilerimizi ve dostlarımızı aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Tarih: 03 Haziran 2018 Pazar

Yer: Nurettin Topçu Kültür Merkezi - Bahçelievler

Saat: 13:00 - 17: 00

Yıl Sonu Gösterisi

Erken kayıt fırsatlarımızdan yararlanın

Bahçelievler Siyavuşpaşa'da 10 yıldır olduğu gibi bu senede okul öncesi eğitiminde uzman kadromuzla birlikte sizler için buradayız.

Değerli Veli Adaylarımız,

2017 - 2017 Eğitim - Öğretim yılı kayıtları için sizleri okul tanıtım günlerimize bekliyoruz.

logo.png

A Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi Küçük Çınarlar Sokak No:10/2 Bahçelievler / İSTANBUL
E info@kucukcinarlar.k12.tr
T 0212 507 36 88