Değerler Eğitimi

Çocukların evrensel ve sosyal temel değerleri keşfetmeleri ve geliştirmelerine yardımcı olur. Değerler eğitimi programı; öğrencilere kazandığı değerleri davranışla ifade etme yönünde fırsat veren bir programdır. Değerler öğrencinin bilişsel, sosyal ve psikolojik yapısına hitap edecek şekilde aktarılır.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Siyavuşpaşa Küçük Çınarlar Anaokulu'nda öğrencilerin farkındalıklarını artırmak, sosyal duyarlılıklarını pekiştirmek amacıyla okul içinde ve dışında topluma hizmet anlayışıyla çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürütülür.

Geziler

Geziler 4-5 yaş ve hazırlık gruplarında temalara paralel olarak planlanan gezilerde çocuklar keşfederek ve inceleyerek bilgiye ulaşma fırsatı elde etmiş olurlar. Gezi sonrasında öğrencilerimizden gezide gördüklerini ailelerine anlatmaları ve gezi ile ilgili bir resim yapmaları istenir.

Özel gün ve Kutlamalar

Özel gün ve kutlamalar okulumuzda, belirli gün ve haftalar, milli ve dini bayramlar çocukların coşku ile katıldıkları kutlamalar olarak planlanır. Yapılan yıllık çalışma takvimine göre akademik programda yer verilir.
logo.png

A Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi Küçük Çınarlar Sokak No:10/2 Bahçelievler / İSTANBUL
E info@kucukcinarlar.k12.tr
T 0212 507 36 88