Veli Toplantımız Yüksek Katılımla Gerçekleşti

16.10.2022 Pazar Günü okulumuz çok amaçlı salonunda veli toplantımızı yaptık

Gündem maddelerinin görüşüldüğü veli toplantımız geniş bir katılımla gerçekleşti.

Açılış ve yoklama yapıldı. Veli katılımının yüksek olduğu gözlemlendi. Sınıf öğretmenleri ile veli tanıtımı yapıldı. Tanışma sonrası okul öncesi eğitimin tanıtımı yapıldı. Çocuk üzerinde oluşturduğu faydaları velilere anlatıldı. Okul öncesi eğitimde temel dersler ve etkinlikler hakkında bilgi verildi. Eğitim -öğretim süresince yapılacak etkinlikler ve geziler hakkında bilgiler verildi. Beslenme eğitimi hakkında genel bilgiler veliler ile konuşuldu.

Gündem maddeleri konuşulduktan sonra dilek ve temenniler bölümü ile toplantımız sonlandırıldı.

Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

küçük çınarlar ana okulu veli toplantısı

logo.png

A Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi Küçük Çınarlar Sokak No:10/2 Bahçelievler / İSTANBUL
E info@kucukcinarlar.k12.tr