2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Kayıtlarımız Başladı

Küçük Çınarlar Anaokulu'nda Erken Kayıtta İndirim Fırsatı.

Değerli Veli Adaylarımız,

Bahçlievler ilçesinde en kaliteli özel anaokullarından biri olan anaokulumuza erken kayıt yaptırın, size özel indirim fırsatından yararlanın. Erken kayıttan yararlanmak ve okulumuzu tanımak için (0212) 507 36 88 telefondan randevu alınız

Siyavuşpaşa Çamlık'da 8 yıldır olduğu gibi bu senede okul öncesi eğitiminde uzman kadromuzla birlikte sizler için buradayız.

Mutluluk, güven, sevgi sizler için de önemli değerler ise; erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak ve bizi daha yakından tanımak için siz değerli velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılı kayıtları için sizleri okul tanıtım günlerimize bekliyoruz.

Küçük Çınarlar anaokulu

logo.png

A Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi Küçük Çınarlar Sokak No:10/2 Bahçelievler / İSTANBUL
E info@kucukcinarlar.k12.tr