2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Aday Öğrenci Kayıtları

Değerli Veli Adaylarımız,

2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı için anaokulumuza, veli görüşmesi sonucu öğrenci kaydı yapılacaktır.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesinde okul öncesi eğitim faaliyetinde bulunan Küçük Çınarlar Anaokulumuza göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederiz. Anaokulumuza öğrenci alma sürecimize ilişkin bilgileri dikkatinize sunmak isteriz;

ADAY ÖĞRENCİ YAŞ GRUBU

* 3-4-5 yaş  gruplarına  başvuru sırasına ve bireysel görüşmelere göre  kontenjan dahilinde öğrenciler  alınacaktır.

* 6 yaş (hazırlık) gruplarına başvuru sırasına ve bireysel görüşmelere göre kontenjan dahilinde öğrenciler alınacaktır.

2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı için anaokulumuza Ocak 2013 - Aralık 2014 tarihleri arasında doğmuş olan öğrencilerin kayıtları kabul edilecektir. MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine göre Ekim-Kasım-Aralık 2012 doğumlu olan öğrenciler için, ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporları ile okulumuza başvuru yapılabilir.

OKUL TANITIM GÜNLERİ

Veli adaylarımıza okulumuz, eğitim ve öğretim sistemimiz hakkında bilgi vermek amacıyla tanıtım toplantıları yapılacaktır. Toplantılar iki farklı tarihte gerçekleştirilecektir. Tanıtım günlerine çocuklarınız ile birlikte davetlisiniz.

Randevu için 0212 507 36 88 nolu telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz

Küçük Çınarlar anaokulu

logo.png

A Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi Küçük Çınarlar Sokak No:10/2 Bahçelievler / İSTANBUL